Clubnieuws

CLUBNIEUWS

Start transferperiode

Vanaf 15 november, kan elke speler die volgend jaar interclub wil spelen bij een andere club zijn transfer aanvragen.

De transferperiode loopt tot en met 15 januari 2018.

Spelers kunnen hun transfer zelf elektronisch regelen via www.tennisvlaanderen.be

Regeling indien “een jaar” niet gespeeld Indien iemand lidgeld betaald heeft voor het seizoen begint, maar dan door omstandigheden helemaal niet kan spelen (= “0” keren).

Dan wordt het lidgeld overgedragen voor deze speler naar het volgend seizoen mits betalen van enkel de bondskosten.

Afspraken i.v.m. bezoekers Iemand die geen lid (= de bezoeker/gast) is mag 3x komen spelen samen met een bestaand lid.

Dit zonder lidgeld te betalen. Nogmaals dit is echter beperkt tot 3x in totaal voor het hele seizoen bekeken.

ELEKTRONISCHE TERREINRESERVATIE

Dit kan dus van thuis uit of je kan ook gebruikmaken van de computer in het clubhuis zelf.

Ga naar    WWW.TENNISVLAANDEREN.BE    of de website      T.C. BERKENBOS/TERREINRESERVATIE

Log in met je lidnummer (tennisvlaanderen) en wachtwoord.

Klik daarna op “terrein”. Indien je op meerdere clubs lid bent en je wenst op een andere club te reserveren, dan kan je je club wijzigen via het inlogscherm.

Selecteer eerst de datum wanneer je wil reserveren. Klik daarna op een vrij uur (groen) en je krijgt een scherm te zien waarin de reservatie kan gemaakt worden.

Druk eerst op “Speler toevoegen”. Typ de naam van het lid waarmee je wil spelen in.

Deze naam komt dan automatisch in Druk op “Opslaan” om de reservatie te bevestigen.

Indien je een bepaalde overtreding op de clubregels hebt gemaakt (bv. teveel reservaties), wordt de reden getoond. Is je reservatie in orde, dan wordt deze onmiddellijk bewaard.

De leden van de gemaakte reservatie die een e-mailadres hebben, krijgen automatisch bij elke reservatie en elke wijziging van reservatie een e-mail toegestuurd (indien de club dit in de standaardinstellingen heeft geconfigureerd).

Indien je toch geen email krijgt, gelieve je mailadres dan in te vullen op je spelersdashboard of door te geven aan je club die dit kan verwerken.

3. WIJZIG/VERWIJDER EEN RESERVATIE

Op je spelersdashboard kan u in het blokje “Terreinreservatie” een overzicht vinden van uw reservatie(s).

In dit scherm krijg je alle toekomstige reservaties te zien waar je deel van uitmaakt. Reservaties die je zelf hebt gemaakt (dus waar je als eerste persoon van de reservatie staat) kan je wijzigen (klik hiervoor op het potlood).

Reservaties die je niet zelf hebt gemaakt, kan je enkel verwijderen (klik hiervoor op het kruisje).

Uitleg met voorbeelden klik hier  (link naar tennis vlaanderen)

Enkele regels

Je kan maximaal 30 dagen op voorhand reserveren.

Je kan maximum 2 reservaties lopen hebben.

Bij misbruik van het systeem/niet opdagen reservatie kan er besloten worden om de gebruiker voor een

bepaalde periode te blokkeren.

het aanmelden bij aankomst op de club is niet van toepassing

Bij problemen mag u altijd iemand van het bestuur contacteren.